avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dreptul muncii - Buna ziua, avem in societate un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dreptul muncii - Buna ziua, avem in societate un angajat ce i s-a schimbat functia ...

Buna ziua,
avem in societate un angajat ce i s-a schimbat functia pentru motivul desfintarii postului, acesta a dat in judecata societatea solicitand reintegrarea pe postul anterior, daune cominatorii de 500 lei pe zi de la data pronuntarii pana la aplicarea hotararii si daune morale in suma de 20.000 lei.
Intrebarea este cum pot respinge in intampinare daunele cominatorii si daunele morale acestea ne-fiind justificate in actiunea de chemare in judecata si temeiul juridic de care ma pot folosii?

Alte discuții în legătură

Reintegrare in functie dupa concediere conelia anghel conelia anghel am castigat, pe fond, al II lea proces cu angajatorul privind modificarea CIM (felul muncii) prin care instanta [b]dispune[/b]: 1. reintegrarea pe functie ... (vezi toată discuția)
Sesizare impotriva unui judecator grozalaurentiu grozalaurentiu cum pot acuza un judecator care mi-a facut o nedreptate dind o hotarare nelegala si anume avind o hotarare definitiva si investita cu titlu executoriu am ... (vezi toată discuția)
Castigat litigiu munca stelistul 11 stelistul 11 buna seara, am castigat un litigiu de munca m-au anuntat sa revin la munca, dar cand m-am dus mi-au spus ca postul meu nu mai exista,, iau dat alta denumire,, ... (vezi toată discuția)