avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Concediu medical neplătit de firmă în insolvență
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Concediu medical neplătit de firmă în insolvență

Buna ziua! Ma numesc Borsos Anca ,angajata la SC CORDISMED SRL cod fiscal 23613543.Pe data de 1.01.2020 am nascut de urgenta la 6 luni datorita unor complicatii. Am intrat in concediu medical,dar fiindca firma la care lucram era in insolventa nu mi-au platit cele 126 zile de medical,doar le-au inregistrat.Mi-au spus ca imi vor vira banii cand primesc de la CNAS dar firma ii deja in faliment cu toate conturile blocate.
Cum pot sa recuperez banii?Am toate copiile de pe certificatele medicale si cu extrasul de cont pot dovedii.Dosarul pt indemnizatie nu am putut sa il depun mai repede fiind in spital 3 luni. De un an de zile ma chinui sa imi recuperez banii si cred ca va exista o solutie

Alte discuții în legătură

Pot incasa singura banii pe concediile medicale de maternitate (126 zile) de la casa de sanatate? sau cum pot recupera acesti bani? kamytza01 kamytza01 buna seara, numele meu este camelia, locuiesc in sectorul 4-bucuresti, iar angajatorul meu are sediul in ilfov, prin urmare nu stiu unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani concediu medical IoanaNed IoanaNed Sunt insarcinata in luna a 7-a si sunt in concediu medical de 2 luni. Firma nu mi-a platit concediile medicale si nici colegilor (care sunt in somaj tehnic) nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia maternitate Nikolle_zn Nikolle_zn Buna ziua.am si eu o intrebare,am lucrat la o firma si in luna noiembrie am nascut,iar firma a intrat in insolventa cu data de 1 decembrie,nu mi-sa mai ... (vezi toată discuția)