Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

Ștefan18drb 
	    	Utilizator

Ștefan18drb 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

si cauta sa obtina o pensie alimentara mai mare decat cea de minim pe economie
biroul executor a cerut de la toate autoritatile dovezi in legatura cu veniturile mele...ce se poate face ?
 gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 Ștefan18drb 
	    	Utilizator

Ștefan18drb 
	    	Utilizator	    

Livica	                   

Am facut o plangere impotriva fostului sot, navigator, pentru ca plateste o pensie derizorie, in localitatea in care locuiesc eu pentru ca unde locuieste el a ... (vezi toată discuția)
	                    Livica	                   

Am facut o plangere impotriva fostului sot, navigator, pentru ca plateste o pensie derizorie, in localitatea in care locuiesc eu pentru ca unde locuieste el a ... (vezi toată discuția)

Livica	                   

Fostul sot, navigator, a declarat venitul net de aprox 900 lei lunar desi venitul in euro e foarte mare si nu e diurna, puteti exclude varianta asta. Am ... (vezi toată discuția)
	                    Livica	                   

Fostul sot, navigator, a declarat venitul net de aprox 900 lei lunar desi venitul in euro e foarte mare si nu e diurna, puteti exclude varianta asta. Am ... (vezi toată discuția)

Livica	                   

Am castigat in iunie pensia de 1500 lei pentru cei doi copii dar am primit tot pensia veche, de 300 lei. Acum la sfarsitul lunii am recurs si mi-am imaginat ca ... (vezi toată discuția)
	                    Livica	                   

Am castigat in iunie pensia de 1500 lei pentru cei doi copii dar am primit tot pensia veche, de 300 lei. Acum la sfarsitul lunii am recurs si mi-am imaginat ca ... (vezi toată discuția)