avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Salutare! Am o intrebare. Sunt student in anul 1. ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Salutare! Am o intrebare. Sunt student in anul 1. Universitatea ...

Salutare!
Am o intrebare. Sunt student in anul 1.
Universitatea ne-a anunțat ca o sa incepem laboratoarele exclusiv in format fizic(cu respectarea masurilor in vigoare).
Întrebarea mea este: Este legal sa refuzi sa participi la aceste ore fizice, daca iti este frica de o posibilă infectare cu COVID-19?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua. aceasta lege din 4.12.2020, art.3 hotărârea comitetului ... Diana Daisy Diana Daisy Buna ziua. Aceasta lege din 4.12.2020, Art.3 Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 36/21.07.2020 privind constatarea pandemiei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt studentă și facultatea la care studiez impune ... 17Andreea 17Andreea Bună ziua! Sunt studentă și facultatea la care studiez impune persoanelor nevaccinate efectuarea testelor rapid antigen de două ori/săptămâna din banii ... (vezi toată discuția)
Legea carantinarii CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Legea carantinarii. LEGEA nr. 136 din 18 iulie 2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic ... (vezi toată discuția)