avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vaccinare Hepatita B in maternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vaccinare Hepatita B in maternitate

Buna seara, tocmai am descoperit ca fetitei mele la natere in maternitate nu i s a facut vaccinul pentru Hepatita B care se face in primele 24h. Nu am fost intrebata si nici nu am refuzat acest vaccin , eu fiind de acord cu vaccinarea. Daca as da in judecata acest spital privat as putea avea castig de cauza? Mentionez ca au trecut 3a insa abea acum am descoperit ca nu apare trecut in carnetul de vaccinare. Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 5 Februarie 2021
AntoniaDindar, utilizator

Alte discuții în legătură

Vaccinare copil fara acordul parintelui iulianacp iulianacp Buna ziua! Copilul meu a fost vaccinat in maternitate (o maternitate privata din Bucuresti) cu vaccinul BCG fara acordul meu. Mentionez ca am semnat la ... (vezi toată discuția)
Vaccinare. pe cine chem in instanta pentru greseala? vaccin vaccin Buna ziua, Sotia mea a nascut in data de 9 noiembrie anul acesta un baietel . A fost internata la una din maternitatile din orasul nostru , impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla in cazul refuzului personalului medical ... Inna21 Inna21 Ce se poate intampla in cazul refuzului personalului medical de a se testa din fonduri proprii? Nu cred ca in Romania au existat spitale care sa testeze ... (vezi toată discuția)