Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua. Se poate incheia un contract de vanzare/cumparare ...

Buna ziua. Se poate incheia un contract de vanzare/cumparare pentru un autovehicul din germania, detinut de o persoana fizica, la distanta. Mai apoi sa trimit o firma de transport sa o ia.
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 07:28, 6 Februarie 2021
Bună ziua,

Ați văzut mașina doar în poze? Cunoașteți proprietarul? Cum de aveți certitudinea că acea persoană e de bună-credință și vinde ce spune? Mie mi-ar fi teamă că plătesc mașina + transportul și rămân fără bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare autovehicul cumparat din ue in românia muresan504 muresan504 Bună! Se da următorul caz: autovehicul cumparat din străinătate (Franța) de la firma (dealer) cu factura, cumparatorul fiind eu persoana fizică. Vreau ... (vezi toată discuția)
Vanzare bunuri in insolventa mirceacomsa mirceacomsa Buna ziua, Va solicit ajutorul in legatura cu o situatie. Daca o firma care se afla in insolventa detine un anumit bun (teren , apartament, utilaj) are ... (vezi toată discuția)
Imi poate fi luata o masina cumparata cu buna-credinta? prykkyy prykkyy In 2007 am cumparat o masina de la un proprietar persoana fizica; el era al doilea proprietar pe cartea de identitate a masinii, primul fiind o firma de ... (vezi toată discuția)