avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... daca am depus cererea in 11.02.2021 de tranfer auto la ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

daca am depus cererea in 11.02.2021 de tranfer auto la o alta ...

daca am depus cererea in 11.02.2021 de tranfer auto la o alta primarie ,eu am schimabt buletinul in luna10/2020 eu trebuie sa platesc la vechea primarie impozitul sau la noua primarie.Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua.am o intrebare la dvs.trebuie sa.mi platesc impozitul ... dragoru dragoru Buna ziua.Am o intrebare la Dvs.Trebuie sa.mi platesc impozitul la primarie si este o suma frumusica,Intrebarea este daca pot sa donez aceeasi suma si sa fiu ... (vezi toată discuția)
Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)
Auto - ce acte sunt necesare pentru inmatriculare in tara? nicolaeselaru76 nicolaeselaru76 daca sant propietarul unei masini in spania si vreau sa o aduc in romania ce trebuie sa fac care sint actele necesare si cat ma costa . asta daca poate sti ... (vezi toată discuția)