avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa de habitat in sectorul 2
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa de habitat in sectorul 2

In sect 2 a existat o asazisa taxa de habitat (pt salubrizare) care a fost anulată in instanță pe 29 oct 2020. Cu toate acestea, DITL sect 2 a emis către cetateni niste decizii de impunere a acestei taxe, in noiembrie 2020, deci ULTERIOR hotărârii instanței de judecată. Este legală decizia DITL? Mai mult: in asoc noastră s-a plătit serviciul de salubrizare către o firma cu care aveam contract. Deci practic, oamenii va trebui sa plateasca încă o dată pt un serviciu fictiv. Este legal sa plateasca pt un serviciu neefectuat??? Care este calea de rezolvare: contestație sau contencios administrativ?
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2021
prettydaniola, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa de habitat anulată în instanță prettydaniola prettydaniola In sectorul 2 s-a impus, la începutul anului 2019, o asazisa taxa de habitat (era de fapt pt salubrizare) care a fost anulată printr-o hotărâre ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat ContSters329143 ContSters329143 Am primit de la Primarie un proces verbal prin care mi se aduce la cunostinta ca trebuie sa platesc 144 lei taxa habitat. Acesti bani am inteles ca merg la ... (vezi toată discuția)
Am o librărie lânga un liceu. activitatea librăriei se desfășoară ... Burhan Burhan Am o librărie lânga un liceu. Activitatea librăriei se desfășoară predominant în timpul anului școlar. Am primit o decizie de impunere a taxei de ... (vezi toată discuția)