IORDAN ELENA 
	    	Utilizator

IORDAN ELENA 
	    	Utilizator	    

IORDAN ELENA 
	    	Utilizator

IORDAN ELENA 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

IORDAN ELENA 
	    	Utilizator

IORDAN ELENA 
	    	Utilizator	    

Nu sunteti obligata sa mergeti la notar, ar f culmea sa va dati acordul.
Daca va da in judecata , va aparati, sa isi faca garaj mai incolo.
 cristian_64	                   

Vreau sa construiesc o casa si datorita topometriei terenului (un clin intre doua strazi) trebuie sa ma apropii cat de mult pot cu constructia noua de hotarul ... (vezi toată discuția)
	                    cristian_64	                   

Vreau sa construiesc o casa si datorita topometriei terenului (un clin intre doua strazi) trebuie sa ma apropii cat de mult pot cu constructia noua de hotarul ... (vezi toată discuția)

danapet	                   

Care este legea ce imi poate da toate informatiile legate de distanta legala ce trebuie considerata intre o casa si o constructie ce va servi drept service ... (vezi toată discuția)
	                    danapet	                   

Care este legea ce imi poate da toate informatiile legate de distanta legala ce trebuie considerata intre o casa si o constructie ce va servi drept service ... (vezi toată discuția)

steluta79	                   

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Locuiesc intr-un bloc cu 7 etaje, si, recent, vis-a-vis de bloc, mai exact chiar peste drum, au inceput lucrarile pentru ... (vezi toată discuția)
	                    steluta79	                   

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Locuiesc intr-un bloc cu 7 etaje, si, recent, vis-a-vis de bloc, mai exact chiar peste drum, au inceput lucrarile pentru ... (vezi toată discuția)