avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... procent taxe si impozite din venitul pentru un spatiu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

procent taxe si impozite din venitul pentru un spatiu comercial

Buna ziua,
Poate cineva sa ma ajute sa calculez impozitul la stat pentru un spatiu comercial pe care l-am dat inspre inchiriere cu un venit de 650 Euro?
Nu stiu care este procentul pe care mi-l opreste statul pentru taxe si impozite la aceasta suma. Trebuie sa calculez pentru fiecare luna, respectiv tot anul.

Multumesc pentru ajutor!
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2021
Univ, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit apartament inchiriat Maria Marilena Maria Marilena Buna ziua, Am mers la ANAF sa platesc impozitul aferent chiriei pe care o incasez la un apartament cu 2 camere. La ghiseu nu au stiut sa imi spuna ce suma ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit la asociatii gabriel@ gabriel@ Trei Asociatii au in comun un spatiu comercial. Valoarea chiriei este de 5.000 de euro/luna, pe care ar putea sa o obtina din inchiriere. Adica 60.000 euro pe ... (vezi toată discuția)
Ce taxe, impozite pe venit la inchiriere apartament? adrianacarp adrianacarp Buna ziua, doresc sa-mi inchiriez locuinta unei persoane juridice, cu destinație spațiu de locuit,pentru trei ani de zile, cu 300 de euro lunar. Ma ... (vezi toată discuția)