avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere SRL cu activitate de vanzare organe de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere SRL cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule

Deschidere SRL
Buna seara,
Am dori sa ne deschidem un SRL cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule.Problema este ca nu stim absolut nimic despre proceduri.Care ar fii pasii pe care trebuie sa ii facem pt a deschide un magazin, din momentul in care înregistrăm actele si pana la deschidere?Care ar fii costurile actelor de deschidere, ISU, autorizatie de functionare etc?Ce altceva e necesar sa mai obtinem pt a deschide firma?
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:01, 17 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti mai intai de inregistrat la registrul comertului un Srl microintreprindere, cu asociat unic sau cu mai multi asociati, cu sediul social la adresa din buletin a unuia dintre asociati. Informatii necesare puteti citi la adresa [ link extern ]
In etapa a doua (dupa ce aveti actele de inregistrare ale firmei) veti inregistra tot la registrul comertului punct de lucru la adresa unde veti avea magazinul de desfacere. Pentru a putea folosi spatiul destinat magazinul, va trebuie sau contract de inchiriere sau contract de comodat. Contractul il incheiati pe firma deja infiintata la punctul unu si copie dupa el va cere cand inregistrati punctul de lucru.
Abia acum, dupa finalizarea si celei de a doua etape, puteti sa faceti cheltuieli cu factura pe firma pentru amenajarea spatiului (magazinului), cumpararea unei case de marcat si fiscalizarea ei (de catre firma de unde ati cumparat-o) pe adresa punctului de lucru si aprovizionarea cu marfa.
Ce autorizatii va sunt necesare o sa va spuna de la registrul comertului cand veti inregistra punctul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salon infrumusetare boby_zb boby_zb Buna seara, pentru a deschide un salon de infrumusetare ce imi recomandati? II sau SRL microintreprindere? Mentionez ca voi avea 4 angajati cu norma intreaga ... (vezi toată discuția)
Documente necesare Ionut Ilut Ionut Ilut Ce documente sunt necesare dupa infiinatrea unui magazin de mobila ? (vezi toată discuția)
Costuri înființare magazin second hand Babes Monica Elena Babes Monica Elena Ce suma este necesară pentru deschiderea unui magazin cu imbracaminte second hand ? (vezi toată discuția)