avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Documente necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Documente necesare

Ce documente sunt necesare dupa infiinatrea unui magazin de mobila ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:07, 5 Martie 2019
Daca nu aveti un srl infiintat la registrul comertului trebuie mai intai samergeti acolo. O sa va declarati sediul social al srl-ului la domiciliul asociatului unic sau al unuia dintre asociati.
Veti folosi codul caen principal 4759 comert cu amanuntul al mobilei, al articolelor de iluminat si al articolelor de uz casnic n.c.a., in magazine specializate Aceasta clasa include: -vanzarea cu amanuntul a mobilei de uz casnic -vanzarea cu amanuntul a articolelor de iluminat -vanzarea cu amanuntul a articolelor de menaj si a tacamurilor, vesela din sticla, portelan si ceramica -vanzarea cu amanuntul a produselor din lemn, pluta si impletituri -vanzarea cu amanuntul a articolelor casnice neelectrice -vanzarea cu amanuntul a instrumentelor muzicale si a partiturilor -vanzarea cu amanuntul a sistemelor de securitate, cum ar fi mecanisme de inchidere, seifuri si case de bani, fara instalare sau servicii de intretinere -vanzarea cu amanuntul a altor articole si echipamente de uz casnic Aceasta clasa exclude: -comertul cu amanuntul al antichitatilor, vezi 4779
Tot acum veti inregistra si un punct de lucru al srl-ului la adresa unde va fi amenajat magazinul, pe baza contractului de inchiriere al spatiului sau al unui contrat de comodat, daca asociatul este si proprietar al spatiului.
Dupa inregistrarea srl-ului la registrul comertului si la finante, dupa amenajarea spatilui va vei achizitiona casa de marcat si o veti fiscaliza la adresa punctului de lucru. Abia dupa aceea incepeti activitatea.
Veti infiinta srl microintreprindere platitoare de impozit pe venit 1% daca veti avea del a un salariat cu norma intreaga in sus, sau 3% daca nu veti avea salariti si lucrati doar dumneavoastra.
Detalii la [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare furnituri de mobila florinovici florinovici Care este codul CAEN care se refera la comercializarea furniturilor si accesoriilor de mobila ? (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare mobila reconditionata vioop vioop In cazul in care un srl cumpara mobila veche pe care o reconditioneaza si o vinde altor clienti ,ce cod caen trebuie sa aiba societatea? Multumesc! (vezi toată discuția)
Care este sursa oficiala de coduri caen in 2015 ? tudormatic tudormatic Buna ziua, Vreau sa-mi aleg cele 5 coduri pentru SRL-D. Am dat peste surse care afiseaza coduri diferite pentru acceasi activitate, ambele sustin ca sunt ... (vezi toată discuția)