avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Salon infrumusetare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Salon infrumusetare

Buna seara, pentru a deschide un salon de infrumusetare ce imi recomandati? II sau SRL microintreprindere?
Mentionez ca voi avea 4 angajati cu norma intreaga iar spatiul in care vrea sa deschid salonul urmeaza sa il cumpar.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:32, 14 Ianuarie 2016
Orientati-va de la bun inceput catre un srl. Mergeti mai intai la sanepid si vedeti care sunt conditiile impuse de ei pentru autorizare si apoi hotarati daca spatiul permite.
Apoi infiintati srl la registrul comertului si la finante, cumparati spatiul cu factura pe srl si apoi inregistrati punctul de lucru la adresa respectiva. Sediul social al srl va fi diferit de punctul de lucru. Obtineti si respul de autorizatii. Spatiul inregistrati-l si la primarie pentru a va petea lua in evidenta si a plati impozitul pe constructie si taxa pe firma.
Dupa amenajare, va achizitionati casa de marcat, o fiscalizati la adresa punctului de lucru si abia apoi faceti angajarile caci pana ce nu aveti inregistrata casa de marcat nu puteti sa inregistrati venituri pe srl. Asta e ordinea in care sa parcurgeti etapele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere srl cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule IoanaTdr IoanaTdr Deschidere SRL Buna seara, Am dori sa ne deschidem un SRL cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule.Problema este ca nu stim absolut nimic despre ... (vezi toată discuția)
Înființare pfa sau srl Adela211 Adela211 Eu și prietena mea dorim sa deschidem un salon manichiura și make up. Eu voi fi pe partea de manichiura și ea pe make up. Cum este mai convenabil PFa sau ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)