avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca am avut contract de munca 1,5 ani la o societate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca am avut contract de munca 1,5 ani la o societate si aceasta ...

Daca am avut contract de munca 1,5 ani la o societate si aceasta nu a platit CAS pt prima luna de contract pot plati eu retroactiv ? Este vorba de 1 luna din anul 2002. Aceasta luna se poate considera vechime in munca sau stagiu de cotizare si conform legii pendiilor militare 223/2015? Pentru perioada de concediu fara plata pot sa platesc retroactiv CAS?
Cel mai recent răspuns: romeopf , utilizator 19:42, 18 Februarie 2021
Se poate plati doar dupa intrarea in vigoare a noii legi a pensiilor.
Multumesc! Dar la aceasta data, luna din contractul de munca pentru care nu s-a platit CAS (ca perioada este cuprinsa in carnetul de munca dar nu apare in adeverinta privind stagiul de cotizare) se poate considera vechime in munca sau stagiu de cotizare si conform legii pendiilor militare 223/2015?
Vechime in munca se poate considera, dar stagiul de cotizare nu ...
Va multumesc pentru raspuns! Din punctul de vedere al vechimii cumulate ma interesa, nu pentru cuantumul pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare si adaugare stagii de cotizare dupa pensionare poenaru12 poenaru12 Buna ziua, ma numesc Poenaru Costica si as dori raspuns la problema mea: (adresa de E-mail :costicapoenaru@gmail.com.) -Sunt pensionar militar trecut in ... (vezi toată discuția)
Reducere virsta standard de pensionare safety safety Va rog sa mi se precizeze daca pentru activitatea desfasurata in sistem militar(cadru militar in activitate/ofiţer) in perioada 01.04.1995-14.01.2013(17 ani ... (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare pensie. Barbu Nicolae Barbu Nicolae Dacă intr-o perioadă de timp (la vârsta de 35 ani)) am urmat cursurile universitare la zi, cu diplomă de licență și în același timp ap plătit ... (vezi toată discuția)