avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Pers. fizica: Sponsorizare sau contract de imprumut ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Pers. fizica: Sponsorizare sau contract de imprumut pt. justificarea unor bani/ajutor studii

Buna ziua. Pe parcursul studiilor (ultimii 6 ani) am fost ajutat cu bani (cash si cea mai mare parte transfer bancar) de o persoana fizica - cu domiciliu in strainatate. Am cheltuit mai putin decat primeam lunar/ocazional. si am putut si sa investesc o parte. As avea nevoie de un contract de sponsorizare sau ceva de genul, in caz ca ar trebui sa justific sursa veniturilor in viitor?

La banii primiti ca si sponsorizari, ar fi trebuit sa fie declarati anual sau unele taxe/impozit platit...? Contractul de imprumut ar fi o alta varianta...?

As aprecia foarte mult orice sfat!
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2021
Gabry., utilizator

Alte discuții în legătură

Ong vrea să ofere bani unei persoane fizice. care e forma legală: sponsorizare sau donație? alex__ alex__ Buna ziua! Intrebarea este daca din punct de vedere legal ONG-urile au voie sa faca sponsorizari (catre o persoana fizica) sau doar firmele sunt cele ... (vezi toată discuția)
Acuzatie inselaciune unom222 unom222 Buna ziua Rog suport pentru urmatoarea situatie: Am fost implicat intr-o relatie sentimentala cu o femeie(cetatean strain) mai in varsta decat mine timp de ... (vezi toată discuția)
Cum sa achit o datorie catre familia fostului sot? das_gab das_gab Buna ziua, Sunt divortata si ma gasesc acum in fata urmatoarei situatii: August 2006: necasatorita fiind am cumparat pe numele meu un apartament. Resursele ... (vezi toată discuția)