avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un sfat cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un sfat cu urmatoarea intrebare ...

Buna ziua !
Va rog sa ma ajutati cu un sfat cu urmatoarea intrebare .
Am imprumutat pe un prieten vechi - fost coleg cu bani in repetate randuri fara acte . Pentru ca locuim in localitati diferite , prietenul a trimis datoria prin prietena - concubina lui , cine a insusit aceasta suma fara acordul meu . Cand am solicitat sa-mi dea bani trimis , am primit o serie de mesaje , SMS-uri cu amenintari si injuraturi . Este AMENINTARE SI FURT ?
Cui pot sa ma adresez cu plangerea ?

Alte discuții în legătură

Bani imprumutati in repetate randuri si nerestituiti, posibilitate recuperare ciupydci ciupydci Buna seara tuturor! In vara lui 2016, am imprumutat o fosta colega de servici (colega care mi-ar putea fi mama, dupa varsta, si are un baiat de-o seama cu ... (vezi toată discuția)
Amenintare ContSters322954 ContSters322954 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o parere intr-o problema personala ce face obiectul unei amenintari. Incepand cu luna martie 2014 sunt amenintat frecvent ... (vezi toată discuția)
Plangere penala- abuz de incredere. adriatica123 adriatica123 Buna ziua, In data de 26.07.2011 am depus o plangere la Postul de politie C(pe raza comunei unde s-a produs infractiunea) din jud. Cluj. Plangerea a fost ... (vezi toată discuția)