avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Separarea alimentării cu apă în situația în care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Separarea alimentării cu apă în situația în care nu suntem asociație de proprietari (stăm într-o casă ...

Dacă nu suntem asociație de proprietari (stăm într-o casă cu 3 apartamente), iar vecina de sus ascunde faptul că fiica ei vine de multe ori acasă, doarme și consumă apă, și bineînțeles nu dorește sub nici o formă separarea țevilor și nici montarea de contoare, adresez rugămintea mare de a mă informa ce aș putea face ca să mă separ. Menționez că eu locuiesc la etajul 1 iar vecina la 2, iar cea de la parter nu are nimic împotriva separării dacă nu o deranjăm. Apa Nova spune că ar trebui aprobarea tuturor proprietarilor, dar dacă unul e hoț ceilalți ce pot face...
Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: LuckLuk , utilizator 12:26, 25 Februarie 2021
Daca nu puteti solutiona amiabil,ested e prefert sa notificati oficial vecina reticenta cu obligatia accptarii instalarii de aparate individuale de contorizat consum utilitati-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Mulțumesc mult pt. mesaj.
Nu-mi este însă clar ce ar trebui să cer în instanță. Să cer obligativitatea instalării de contoare și pentru ceilalți doi vecini sau obținerea permisiunii ca doar eu să pot instala, fără aprobarea celorlalți.
Mulțumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract furnizor utilitati (apa nova)-persoana fizica-de ce nu se poate direct? babu.clontzu babu.clontzu Imobil 8 apartamente, nu exista Asociatie de Proprietari, un vecin agresiv si alcoolic, titular contract APA, imi umfla factura, ma injura, m-a amenintat cu ... (vezi toată discuția)
Conducta separata de apa mezzo 61 mezzo 61 blocul are 4 etaje si o singura scara cu 14 ap .din care 4 ap au datorii de aprox 40 000 lei - 400 milioane .celelalte ap sunt oarecum la zi sau max o luna ... (vezi toată discuția)
Contorizare separata apa parter LucianMarian84 LucianMarian84 Buna ziua , stau intr-un bloc cu 4 etaje , o singura scara la parter. Din 10 Familii multe nu vor sa se contorizeze separat la apa (le vin zilnic copii , ... (vezi toată discuția)