avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Exista vreun termen pentru a legaliza o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Exista vreun termen pentru a legaliza o hotărâre ...

Buna ziua,
Exista vreun termen pentru a legaliza o hotărâre definitivă dată de curtea de apel,mă refer că pot să o legalizez peste o lună , două sau cinci luni.Se mai aplica stampila definitivă și irevocabilă sau doar definitivă iar pentru executare trebuie ștampilă cu titlu executoriu?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:17, 3 Martie 2021
nu aveti obligatia sa o legalizati imediat. Numai ca e in interesul dvs ca apoi sa o puneti in executare.
E definitiva, nu mai exista termenul de irevocabila.
Dupa ce o legalizati, veti merge la un executor, acesta cere tot de la instanta incuviintare pt executarea silita si apoi incepe efectiv executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 119/2007 ENGFULL ENGFULL am obtinut o ordonanta de plata in temeiul OUG 119 /2007 dupa expirarea celor 10 zile in care se poate face cerere de anulare , solicit instantei ... (vezi toată discuția)
Investire formula executorie ioanandrei ioanandrei Intr-un proces comercial care s-a judecat in fond ( TRIBUNAL) si in apel (CURTE DE APEL ) s-au dat sentinte favorabile mie ,iar aceste sentinte contin ... (vezi toată discuția)
incuviintare de catre instanta a executarii sentintei suciu_diana suciu_diana Buna seara, as dori sa va intreb daca mai este nevoie ca o sentinta definitiva data pe dreptul muncii, sa fie incuviintata de instanta, inainte ca ea sa ... (vezi toată discuția)