avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DESFINTARE POST
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DESFINTARE POST

Buna ziua,

In cazul in care mi-se suspenda postul "Director punct de lucru" ce drepturi i-mi revin din partea angajatorului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 4 Ianuarie 2010
Desfiintare post sau ,,suspendare post,,?
Ce scrie in contractul dvs individual de munca in aceasta situatie?
Dar in contractul de munca colectiv la nivel de unitate , ramura etc, caci beneficiati de prevederile cele mai favorabile inscrise in aceastea!
Pe durata suspendarii CIM nu aveti niciun drept , nicio obligatie in raportul de munca cu angajatorul.
Suspendarea contractului individual de muncă are ca efect suspendarea prestării muncii de către salariat şi a plăţii drepturilor de natură salarială de către angajator. Insa, pe durata suspendării pot continua să existe alte drepturi şi obligaţii ale părţilor decât cele prevăzute mai sus, dacă acestea sunt prevăzute prin legi speciale, prin contractul colectiv de muncă aplicabil, prin contracte individuale de muncă sau prin regulamente interne.
Ultima modificare: Luni, 4 Ianuarie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract individual mihaela_1968 mihaela_1968 Prin suspendarea contractului individual de munca se considera ca au incetat raporturile de munca cu persoana respectiva? Esti obligat sa declari locul de ... (vezi toată discuția)
Ajutor banesc nastere copil sandraionita sandraionita buna seara, in situatia in care unui angajat , aflat in concediu ingrijire copil, i se naste un nou copil, acesta poate beneficia de ajutorul banesc ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere a copilului si primele chistef chistef Buna ziua. am intrat de curand in concediul de crestere a copilului, si la firma la care lucrez s-au dat zilele astea prime de Pasti. Nu gasesc nicaieri pe ... (vezi toată discuția)