avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... AUTORIZĂRI ACTIVITĂȚI ECONOMICE.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

AUTORIZĂRI ACTIVITĂȚI ECONOMICE.

Doresc să încep o activitate de întreținere și reparare autovehicule încadrată în clasă cod CAEN 4520, mai exact schimbare parbrize auto, folii geamuri, omologate. Pe lîngă certificatul de înregistrare obținut de la ORC și autorizația de funcționare de la Primărie conf. OG 99/2000, ce acte ( aprobări, autorizații ) î-mi mai sunt necesare de la alte instituții ale statului, gen RAR, DSV, DSP, ETC ??
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2021
12254, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenda pentru folie ContSters180923 ContSters180923 Am o intrebare : mi sa luat certificatl de imatriculare pentru folie pe geamurile de pe fata. i-am aratat politistului ca sunt omologate prin bulina de la rar ... (vezi toată discuția)
Folii auto livium2015 livium2015 recent am fost amendat si mi s-a retinut talonul pentru ca am folii pe geamurile laterale din fata omologate sa si celelalte din spate, dar politistului i s-au ... (vezi toată discuția)
Caen pentru intretinere si reparatii auto, piese, utilaje ??? ella.goran ella.goran buna ziua , daca am SRL cu activitate de productie si comert produse alimentare , iar in patrimoniul societatii am achizitionat masini, unelte, utilaje , ... (vezi toată discuția)