avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Soacra vaduva decedeaza. Sotul este mort de 4 ani, cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Soacra vaduva decedeaza. Sotul este mort de 4 ani, cu mult inaintea ...

Soacra vaduva decedeaza. Sotul este mort de 4 ani, cu mult innaintea soacrei. Eu( nora) ce parte am la mostenire( apartament) daca mai sunt si alti 3 nepoti?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:23, 7 Martie 2021
sotul dvs a murit inaintea soacrei ?
nu mosteniti nimic de la soacra.
Aveti copii?
Dacă șoțul a murit înaintea mamei lui (soacrei) dumneavoastră ca noră nu aveți nimic de moștenit.
Va multumesc!
Nu sunt copii. Va multumesc pentru raspuns.
Apartamentul a fost numai al soacrei sau bun comun cu vreun socru ?
Mosteniti doar daca bunul a fost comun cu socru si acesta a decedat inaintea sotului dvs,
Daca casa a fost bun propriu al soacrei, nu mosteniti nimic.
Dvs nu va mosteniti socrii, ci pe sotul dvs, ori daca el a murit inainte, de aia nu mosteniti
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Martie 2021
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Drepturi mostenire geta2005 geta2005 Soțul meu ,fiu unic a decedat înaintea mamei lui eu nora am dreptul la mostenire , casa si terenul soacrei mele ? Mentionez ca nu am avut copii cu soțul meu. (vezi toată discuția)
Daca sotul este decedat, sotia vaduva poate veni la mostenirea ... romeo bratu romeo bratu Daca sotul este decedat , sotia vaduva poate veni la mostenirea tatalui sotului ( tata socru) , decedat dupa cativa ani de la decesul sotului ( fiul decedeaza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotul meu a decedat, eu am un copil din prima casatorie, ... doina1 doina1 Buna ziua, Sotul meu a decedat, eu am un copil din prima casatorie, sotul a avut doi copii din prima casatorie. Eu, ca supravietuitor, am vreun drept la ... (vezi toată discuția)