avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bani in plus pentru fiscal.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bani in plus pentru fiscal.

Am cumparat o masina din alta localitate, vanzatorul a venit la mine fara fiscal. Ne-am inteles la pret, am facut CVC si urma ca a 2a zi sa imi trimita fiscalul (nu am specificat asta in CVC). A 2a zi ma suna ca a scos fiscalul dar a trebuit sa plateasca ceva amenzi (ale lui) si ca sa ii mai dau inca 1000 lei pentru fiscal pe care sigur l-a scos pt ca mi-a trimis poze e wapp. Altfel nu imi trimite fiscalul si eu nu pot sa imi inmatriculez masina. Eu am obligatia ca sa o inmatriculez in 30 de zile dar nu pot din cauza fiscalului.
Ce pot eu sa fac in acest caz? Va rog sa ma ajutati. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Amenda cnadnr pentru o mașină vanduta crisstinn crisstinn Am vândut o mașină în luna martie, în drum spre politie am pierdut certificatul de înmatriculare, pana la urma l-am declarat pierdut dar nu am putut sa ... (vezi toată discuția)
Masina luata de la intermediar Bogdan97 Bogdan97 Salut. Am cumparat o masina de la un intermediar acum vreo 2 luni , eu nestiind ce va urma...Dar sa trec la subiectul principal... Intermediarul nu era ... (vezi toată discuția)
Serie de vanzari auto nedeclarate la finante, inmatriculare masina matheszabi matheszabi Este vorba despre un autoturism - la jumatate de pret, aprox. Talonul e pe numele de PPIS. - cred ca a uitat sa puna in talon \"instrainat catre...\" Este ... (vezi toată discuția)