avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce se interpreteaza prin acest articol din ord 14 ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce se interpreteaza prin acest articol din ord 14 dsvsa?

Buna ! Ce se interpreteaza prin acest articol din ord 14 dsvsa ?
Este interzisa efectuatea importului a exportului intracomunitar de pasari vii direct in/ din exploatatiile comerciale de tip A .
Acum : Eu detin o exploatatie de tip a pe intrepr individuala si inca o societate srl cu acelasi obiect de activitate dar fara autorizatii de functionare dsv etc si am facut importul pe Srl ,ulterior am facut un contract de prestari servicii intre cele 2 firme ii administrand cresterea si bunastarea puilor pana la vanzare deci NU AM FACUT IMPORTUL DIRECT PE EXPLOATATIE TIP A !
IN concluzie cei de la dsv nu sunt de acord si ma obliga sa schimb forma de inregistrare a iiului DIN EXPLOATATIE DE TIP A in FERMA AUTORIZATA si atunci e totul in regula
CE MA SFATUITI ?AM PROCEDAT CORECT ? TREBUIE SA SCHIMB TIPUL DE AUTORIZARE ?

Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Fermapui , utilizator 06:17, 17 Martie 2021
Chiar nu ma puteti ajuta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
De ce ....? Magda Staicu Magda Staicu ... trebuie sa pierd 5,49 lei, cheltuiti pe o punga de miez de nuca, \"produs cu deosebita grija in Romania de S.c. Efes Export ... Maracineni jud Ag, ... (vezi toată discuția)
Cosit sau animale la subventiile apia pentru pasune soarecorina soarecorina Buna ziua, daca imi puteti spune ce trebuie sa fac ca sa pot primi subventia pentru pasune si faneata. Trebuie sa cosesc sau sa-mi cumpar animale? Acesta este ... (vezi toată discuția)