avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Bunicul meu a murit intr-un lagar in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Bunicul meu a murit intr-un lagar in Rusia, in timpul ...

Buna seara!
Bunicul meu a murit intr-un lagar in Rusia, in timpul celui de-al II-lea razboi mondial. Nu avem nici un act care sa dovedeasca aceasta. Bunica a fost instiintata de moartea bunicului, de catre un camarad de arme, cu care a fost luat prizonier bunicul. Mama ar avea nevoie de certificatul de deces al bunicului pentru al depune la un dosar prin care si-ar putea cere anumite drepturi. Ce trebuie sa facem pentru a intra in posesia certificatului de deces al bunicului?
Va multumesc! Doamne ajuta!!!

Alte discuții în legătură

Sunt fiul familiei decedate (tata si mama). tatal meu in timpul ... dvneagu28 dvneagu28 Sunt fiul familiei decedate (tata si mama). Tatal meu in timpul celui de al 2-lea razboi mondial a fost capturat si trimis in lagarul de prizonieri din ... (vezi toată discuția)
Bunicul a murit in al 2-lea razboi mondial, ce drepturi au urmasii lui? florinvasicuta florinvasicuta tatal mamei mele,(bunicul) a murit in al 2-lea razboi mondial, doresc sa stiu daca mama beneficiaza de anumite drepturi si care sunt acestea? (vezi toată discuția)
Exista facilitati pentru urmas de veteran de razboi? BirtaOvidiu BirtaOvidiu Buna ziua ! Am si eu o intrebare , poate puteti d-voastra sa imi raspundeti mai clar ....Tatal bunicii mele a murit in al II-lea razboi mondial , pe front ! ca ... (vezi toată discuția)