avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Pot beneficia de OUG132/2020 -41,5% indemnizatie ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Pot beneficia de OUG132/2020 -41,5% indemnizatie redusa COvID?

Am un PFA nou înființat pe cod CAEN 9602 Coafura si activitati de înfrumusetare , activitatea e foarte redusă si a-si dori sa stiu daca pot beneficia de OUG132/2020 -41,5% indemnizatie redusa COvID?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintare salon MariusA_BMC MariusA_BMC Buna ziua, sunt persoana fizica, detin un spatiu si vreau sa fac acolo un salon pentru coafura si manichiura. Ce trebuie facut, care sunt ... (vezi toată discuția)
Cod caen 9602 (machiaj) Oana Maria Covaci Oana Maria Covaci Bună seara! Va rog, daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns! Tocmai am infiintat un PFA si Certificatul meu de inregistrare este pentru codul 9602- coafura ... (vezi toată discuția)
Actele de calificare pentru pfa bianca1994 bianca1994 As dori sa imi fac un pfa pe manichiura, dar eu am diploma de la liceu cu specializarea de coafor stilist si pe diploma de atestat tot coafor stilist scrie. ... (vezi toată discuția)