avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am adeverință cu vechimea în muncă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am adeverință cu vechimea în muncă eliberată ...

Bună ziua! Am adeverință cu vechimea în muncă eliberată de ITM, ptr 6 luni(nu am avut carnet de muncă, societatea radiata, arhiva inexistenta) Casa de Pensii MAPN, îmi cer dovada plății c. a. s ului!!! ITM ul nu au, casa județeană de pensii eliberează doar după 2001 stagiu de cotizare! Cum pot dovedi (cine) îmi poate da o adeverință precum ca s au plătit asigurările sociale!??? (doar adeverinta eliberată de ITM, fără dovada plata c. a s, casa de pensii MAPN, nu îmi ia în considerare vechimea). Cu stimă ptr ce faceți!
Cel mai recent răspuns: Mareș231 , utilizator 10:52, 25 Martie 2021
V-am mai explicat si in alt topic , daca nu exista dovada platii contributiilor in adeverinta data de catre ITM se facea aceasta mentiune. ....
I am rugat pe cei de la itm, sa mi treacă această mențiune! Răspunsul a fost ca nu pot sa treacă, sa și ASUME asa ceva fiindcă contribuțiile sau dus către Casa de pensii! ITM ul eliberează adeverința doar cu vechimea în muncă nu și stagiu de cotizare!!
Este corect raspunsul celor de la ITM .... cei de la Casa de Pensii ar trebui sa aiba o evidenta si din perioada anterioara datei de 01.04.2001, intrucat c.a.s. se platea direct acestei institutii.
Este corect ce spuneți!!Ei susțin ca nu dețin nicio evidenta în arhivă (înainte de 1.04.2001)! Cum as putea aborda, convinge Casa Județeană de Pensii?
Actiunea in instanta.

Alte discuții în legătură

Va salut! casa județeană de pensii eliberează stagiul de cotizare ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și ... (vezi toată discuția)
Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime in munca COSTA COSTA COSTA COSTA Pina in anul 2000 am avut carte de munca (o am si acum).de tipul vechi(daca se poate spune asa).Din 2000 si pina in prezent 2017,locuiesc in alta tara.Am ... (vezi toată discuția)