avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua. Sunt inscrisa la master, la zi, anul 2, ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua. Sunt inscrisa la master, la zi, anul 2, taxa. Nu am ...

Buna ziua. Sunt inscrisa la master, la zi, anul 2, taxa. Nu am platit nici prima transa, nici alta transa pe anul in curs. Prima transa avea data scadenta 30.09. si se mentiona ca vor fi exmatriculati cei care nu o achita in maxim 15 zile. Pe buna baza, am considerat ca sunt exmatriculata si ca socotelile mele cu facultatea s-au incheiat. Am aflat ca pana acum am figurat la buget si ca acum si-au dat seama ca de fapt sunt la taxa, (m-au si trecut ca student la taxa pe platforma abia acum) si ca trebuie sa platesc prima transa daca vreau sa apar exmatriculata. Mentionez ca nu am semnat contractul de studii pe anul in curs. Este normal sa imi fie imputata aceasta suma? Sau trebuia sa fiu exmatriculata de la inceput si sa nu am nicio datorie fata de facultate? Multumesc frumos pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Taxa facultate Stud7 Stud7 Am fost exmatriculat anul trecut de la facultatea la care eram inscris in regim de taxa pentru neplata celei de a doua transa de 1400 de lei. Ieri am fost la ... (vezi toată discuția)
Facultatea refuza sa imi restitutie diploma de bacalaureat robogdaniasi robogdaniasi buna ziua.am fost student la facultatea de medicina veterinara din iasi la zi/taxa timp de un an jumatate.in anul 2 sem 2 am renuntat la facultate din motive ... (vezi toată discuția)
Admitere masterat pe locuri de la buget valentina370 valentina370 Buna tuturor, am fost admisa in 2010 pe unul dintre locurile de la buget de la Universitatea Politenica Bucuresti, insa dupa admitere nu m-am dus sa ma ... (vezi toată discuția)