avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Stoc de marfa la II radiata
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Stoc de marfa la II radiata

Buna ziua
Am o intreprindere individuala pe care doresc sa o radiez, dar mai am un stoc de marfa.
Ce se întâmplă cu acesta. Trece automat în proprietatea mea sau trebuie sa fac o factura prin care mi-l vând.
Menționez ca nu sunt plătitor de TVA

Alte discuții în legătură

Urgent ! firma in lichidare-stoc de marfa simonazbug simonazbug poate sa ma ajute si pe mine cineva cu o lamurire Societate comerciala , vanzare produse alimentare , asociatii vor sa radieze firma , ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)
Achizitii roi firma neplatitoare de tva, stoc de marfa trecere la platitor de tva niculaionut85 niculaionut85 Salutare, Am urmatoarea situatia. Am o firma ne platitoare de tva pe care fac achizitii intracomunitare folosind un cu cu RO obtinut de la inregistrarea in ... (vezi toată discuția)
Organizare gestiune Mihaela_aici Mihaela_aici Buna ziua, am o dilema in legatura cu stocurile de marfa din gestiunea din care vand. Daca inregistrez niste chitantele ca monetare (nu am eliberat ... (vezi toată discuția)