avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa taxi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa taxi

Bună seara, vreau să vă cer ajutorul și să mă lămuresc ce este de făcut în următoarea situație.
Dețin o autorizație / licență taxi eliberată de primăria municipiului Buzău. Până luna trecută am avut domiciliul stabil în municipiul (oraș) Buzău, unde dețin o locuință, iar în prezent am domiciliul într-un sat din județul Buzău, la o altă locuință proprietate personală. Sediul PFA-ului pe care îl dețin pentru desfășurarea activității de TAXI, este la locuința din oraș, iar autoturismul cu care desfășor activitatea și pentru care am autorizație / licență, este înscris la impozit la primăria satului unde am în prezent domiciliul (tot în județul Buzău).
Sunt în regulă, sau trebuie să revin cu domiciliu în oraș și totodată și mașina înscrisă la impozit tot la primăria din oraș?
Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 19 Martie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Sediu pfa in cazul schimbarii domiciului in alta localitate carmen-rodica carmen-rodica Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti daca trebuie schimbat sediul PFA in cazul in care persoana isi schimba dupa infiintarea PFA-ului domiciliul in alta ... (vezi toată discuția)
Sediu / domiciliu pentru autorizatie taxi username88 username88 Buna ziua, In cazul in care firma are sediul in judetul Prahova dar are si punct de lucru in judetul Bucuresti, pot sa desfasor activitatea de taxi in ... (vezi toată discuția)
Pfa - implicatii juridice si financiare neclare mie Gabriel Liviu Gabriel Liviu Buna ziua ! Va propun atentiei urmatoarea situatie : domiciliul meu este in judetul Buzau si doresc sa deschid un PFA in orasul Constanta, unde detin si un ... (vezi toată discuția)