avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am o nelămurire în legătură cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am o nelămurire în legătură cu un teren extravilan. ...

Bună ziua. Am o nelămurire în legătură cu un teren extravilan. In titlul de proprietate apar 4 terenuri arabile care au fost împărțite la notar în urma unei succesiuni. In plus mai apare și un teren agricol de 0200mp care este in indiviziune. Ceea ce nu înțeleg este cu cine se află în indiviziune și de ce nu a fost luat în calcul când a fost făcută succesiunea. Ce se poate face pt a intra în posesia acestui teren in mod legal? Și cine ar dreptul să o facă? Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Teren în indiviziune EugenioAmi EugenioAmi Bună ziua. Am o nelămurire în legătură cu un teren extravilan. In titlul de proprietate apar 4 terenuri arabile care au fost împărțite la notar în ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate denisa-m denisa-m Am primit o copie a titlului de proprietate pentru trei parcele de teren arabil si care impreuna insumeaza 28.300 mp ( in judetul Olt, ), din partea ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune assarom assarom Familia mea a mostenit un teren in suprafata de 5 ha. pe respectivul teren s-a eliberat un titlu comun de proprietate pentru cei 4 mostenitori. Ulterior s-a ... (vezi toată discuția)