avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Poate conditiona casa de sanatate restituirea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Poate conditiona casa de sanatate restituirea concediilor medicale ...

Poate conditiona casa de sanatate restituirea concediilor medicale suportate din FNUASS de nedepunerea certificatului de atestare fiscala sau de datoriile pe care firma le are la buget si apar in certificatul de atestare fiscala?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 20 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru recuperarea sumelor privind concedii si indemnizaţii de asigurări sociale de sănătate achitate angajaţilor care se suportă din FNUASS, angajatorul va depune la compartimentul de specialitate al CAS , următoarele documente:

1. Cererea de recuperare a sumelor pentru concedii medicale completată în două exemplare conform modelului prevăzut în Anexa 10 la Ordinul nr.15/1.311/2018. Pentru perioadele mai mari decât o lună, dacă lunile sunt consecutive, se face o singură cerere cu sume cumulate);

2. Centralizator privind certificatele de concediu medical aferente lunii/lunilor pentru care se solicită recuperarea sumei conform modelului prevăzut în Anexa 1 la Ordinul nr.15/1.311/2018;

3. Copia anexei 1.1 până la secţiunea C2 inclusiv a declaraţiei D112 pentru luna / perioada de recuperare.

4. Exemplarul al 2-lea (roz) al tuturor cetificatelor de concedii medicale aferente lunii/perioadei pentru care se solicită recuperarea (inclusiv cele care se suportă în totalitate de către angajator). La concediul medical „in continuare” se anexeaza copie certificata de conformitate cu originalul de pe concediul medical initial.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala, taxe obligatorii RASARIT DE SOARE RASARIT DE SOARE va rog ajutati-ma sa inteleg procedura de plata a unui concediu de risc maternal in ceea ce priveste o societate comerciala care are o angajata in aceasta ... (vezi toată discuția)
Concediu medical postnatal de completat si cerere inaintare apetra apetra Am mers la casa de sanatate sa depun un certificat medical cu anexa 1.1 de la D112 si centralizatorul. Un functionar a refuzat sa le primeasca spunand ca imi ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume casmb ELENA2009 ELENA2009 pentru a recupera banii de pe concediile medicale de la casa de sanatate trebuie depuse si concediile medicale care sunt suportate de angajator, cf ordin ... (vezi toată discuția)