avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical postnatal de completat si cerere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical postnatal de completat si cerere inaintare

Am mers la casa de sanatate sa depun un certificat medical cu anexa 1.1 de la D112 si centralizatorul. Un functionar a refuzat sa le primeasca spunand ca imi lipseste cererea de inaintare si ca certificatul nu este completat de societate, nedandu mi alte explicatii. Ce cerere trebuie si ce trebuie completat de societate pe certificat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 26 Iulie 2013
Continutul dosarului pentru recuperarea sumelor de la FNUASS pentru concedii si indemnizatii (dosar de incopciat) – trebuie sa fie urmatorul:
1. Cerere “tip” – anexa nr.12 din Ordinul 60/32/2006 cu modificarile si completarile ulterioare (MO nr. 141/24.02.2011)
2. Centralizator privind certificatele de concediu medical aferente lunii/lunilor …..-anexa nr. 18 din Ordinul 60/32/2006 cu modificarile si completarile ulterioare;
3. Copie xerox după Declaratia 112 pentru luna/perioada pentru care se solicita restituirea – inregistrata la ANAF;
4. Certificat de atestare fiscala emis de ANAF – pentru angajatorii care la luna/perioada anterioara au avut sume de virat « contributii pentru concedii si indemnizatii » ;
5. Fişa sintetică la contributia pentru concedii şi indemnizaţii de la ANAF (Cont 439) pentru angajatorii care la luna/perioada anterioara au avut sume de virat « contributii pentru concedii si indemnizatii » ;
6. Concediile medicale (exemplarul 2 – roz asezate in dosar in ordine alfabetica) aferente pt luna/perioada pentru care se solicita restituirea .
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noutati depunere concedii medicale la casa de sanatate Popa Adrian Popa Adrian Dragi colegi dupa multe intrebari iata ca aflam si raspunsul publicat in monitorul oficial ce facem cu, concediile medicale, unde le depunem. Ordin al ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume casmb ELENA2009 ELENA2009 pentru a recupera banii de pe concediile medicale de la casa de sanatate trebuie depuse si concediile medicale care sunt suportate de angajator, cf ordin ... (vezi toată discuția)
Normele de aplicare a prevederilor oug 158/2005 roxana68 roxana68 Ordinului Nr. 60 /32 din 27 ianuarie 2006 pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor OUG 158/2005, art. 77), privind concediile si indemnizatiile de ... (vezi toată discuția)