avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Buna ziua, As vrea sa întreb cât este taxa de ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Buna ziua, As vrea sa întreb cât este taxa de impozit pe venit ...

Buna ziua,

As vrea sa întreb cât este taxa de impozit pe venit (in procente) dacă locuiesc in România și sunt self-employed, dar îmi câștig venitul din străinătate ?

M-am uitat rapid peste noul cod fiscal, dar nu am putut sa găsesc nici o informație cu privire la procentul exact de impozit pe venitul din străinătate (dacă ești self-employed și locuiești in România).

Va rog sa răspundeți cât mai detaliat.

Mulțumesc anticipat,
Elena
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Martie 2021
313n4, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajare in uk annemona2000 annemona2000 Buna ziua, As dori sa stiu cum se pot angaja muncitorii romani ( sudori, lacatusi ) in santierele din U.K. In ce conditii au nevoie de un permis de ... (vezi toată discuția)
Nastere anglia simoda simoda Buna. M-ar interesa in ce conditii as putea sa nasc in Anglia,avand in vedere faptul ca am rude acolo care locuiesc legal (rezidenti) acolo si in acest moment ... (vezi toată discuția)
Locuiesc in anglia gheorghenicusor24@gmail.com gheorghenicusor24@gmail.com Buna ziua. Locuiesc in UK din 2019 și in momentul de fata nu am un contract permanent ci un contract cu 0 ore mai pe înțeles liber profesionist/self ... (vezi toată discuția)