avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am act de vanzare cumparare de cand eram minora( cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am act de vanzare cumparare de cand eram minora( cu tutore) facut ...

Am act de vanzare cumparare de cand eram minora( cu tutore) facut de tatal meu care ulterior a decedat,mama avand clauze,eu doresc sa renovez parte pe care dansa e stapana cat traieste,am acest drept? Deoarece nu vrea sa ma lase avand probleme psihice! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marinamig , utilizator 20:59, 22 Martie 2021
ati mai avut discutii incepute pe acest subiect, ce clauze mai exact ?
doar o clauza de abitatie sau uzufrct v-ar putea impiedica. treceti si pe asta daca o puneti sub interdictie sau cereti in instanta suplinirea acordului sau.
Clauzele sunt pt intretinerea dansei,cele necesare mormantarii nu pt a face la casa ceva! Eu acum sunt majora ( 43 ani) dansa 81 ani.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
clauza de intretinere nu va impiedica sa renovati prin casa.
Va multumesc! Eu doar doresc sa renovez sa i creez condiiti deoarece este plecata de 21 ani la un alt barbat iar acum o da afara copiii aceluia! In contract ea este buna stapana cat traieste pe jumatate din locuinta si nu este de acord sa fac o baie intr un dormitor! Nu as vrea sa investesc apoi sa fiu acuzata ca am facut ce nu trebuie!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In contract ea este buna stapana cat traieste pe jumatate din locuinta

cred ca ar trebui sa mergeti cu actul la un specialist.

Alte discuții în legătură

Buna ziua . am venit din străinătate să locuiesc cu mama mea ... Noelya Noelya Buna ziua . Am venit din străinătate să locuiesc cu mama mea la domiciliul părintesc pentru a avea grija de dânsa , acum 8 ani . Acum are 87 de ani . Mai ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare cu clauza de habitatie viagera, intretinere si ingrijire ciprian_ionut ciprian_ionut Buna ziua, am si eu o mica problema cu bunicii care mi-au facut in urma cu 8luni acte de vanzare cumparare pe casa lor.... de cateva zile au inceput undele ... (vezi toată discuția)
Testament sau donatie?care este mai bun? nicolae242 nicolae242 buna ziua, matusa mea urmeaza sa faca succesiunea dupa unchiul meu.ea este singura persoana care va mosteni tot.doreste sa imi lase mie casa si sa o mai ajut, ... (vezi toată discuția)