avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări msbml
                      Utilizator

msbml
                      Utilizator                    

ContSters78406	                   

Am un titlu de proprietate pe numele tatalui meu decedat.
Acest teren a fost colectivizat si tatal meu in anul 2003 a primit acest titlu de proprietate prin ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters78406	                   

Am un titlu de proprietate pe numele tatalui meu decedat.
Acest teren a fost colectivizat si tatal meu in anul 2003 a primit acest titlu de proprietate prin ... (vezi toată discuția)

valixlm	                   

În anul 1998 un unchi a făcut cerere de moştenire de la unchiul său (frate cu tatal acestuia).
Odată cu intrarea în vigoare a legii 67/1990 nepoţii ... (vezi toată discuția)
	                    valixlm	                   

În anul 1998 un unchi a făcut cerere de moştenire de la unchiul său (frate cu tatal acestuia).
Odată cu intrarea în vigoare a legii 67/1990 nepoţii ... (vezi toată discuția)

ContSters78406	                   

In urma decesului tatalui meu am de dezbatut o succesiune.
Am gasit un act de proprietate pe un teren despre care eu stiam ca apartine jumate verilor mei ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters78406	                   

In urma decesului tatalui meu am de dezbatut o succesiune.
Am gasit un act de proprietate pe un teren despre care eu stiam ca apartine jumate verilor mei ... (vezi toată discuția)