avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna, am trecut pe rosu in Germania la un semafor din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna, am trecut pe rosu in Germania la un semafor din Koln, nu ...

Buna, am trecut pe rosu in Germania la un semafor din Koln, nu am vazut sa ma blitz-uiasca ceva, am revazut semafoarele pe google si nu pareau sa aiba vreo camera, tin sa precizez ca am trecut aproape cand se schimba in verde, intrebarea e, toate semafoarele au camere de luad vederi?

Alte discuții în legătură

Semafoare pentru pietoni Iulian81 Iulian81 Am vazut chiar si prin Bucuresti -dar folosind Google Maps- misteriosul semafor cu 3 culori dar pentru zebra. Adica pentru soferi care vin, se apropie de ... (vezi toată discuția)
Retinere permis - trecere pe rosu catalinn008 catalinn008 Buna ziua, astazi mi-a fost suspendat permisul pe motiv de trecere pe culoarea rosie a semaforului. Am facut stanga in sensul giratoriu de la Universitate ... (vezi toată discuția)
Legislatie rutiera - art. 57 din r.a. a oug 195/2002 iuliana7 iuliana7 Va rog sa-mi explicati mai amplu, la ce fel de indicatoare rutiere se refera acest articol, caci nu poate fi vorba de indicatoarele de reglementare a ... (vezi toată discuția)