DerLehrer 
	    	Utilizator

DerLehrer 
	    	Utilizator	    

Lasati-ma cu rapirea, domnului ii pare rau ca nu a depus plangere acum 3 ani cand a plecat doamna de acasa fara acordul lui! V-am rugat sa imi precizati cam pe unde exista aceasta infractiune. In care cod penal? Pe langa faptul ca nu ati citit toate mesajele, si nu ati inteles nimic din ce am spus, mai interpretati si cum va convine cuvintele mele! Nu am spus vreodata ca sunt de acord, ci doar ca inteleg pana la un punct situatia. Pentru o femeie care nu cunoaste limba si nu s-a integrat aici, cam greu sa ramana aici. Am spus ca inteleg, pt ca era previzibil si de asteptat. Chiar si domnul si-a pus aceasta problema in mesajele anterioare. Cat despre informatiile pe care le detin, sunt cele expuse de sot! Am avut curiozitatea sa citesc toate postarile domnului. Si cu asta am incheiat ca deja ati inceput cu atacuri la persoana si nu cred ca e scopul forumului.
~ final discuție ~
 CorinaCristinne	                   

Buna seara, se da urmatoarea situatie: sotie, cetatean roman, sotul, cetatean turc. Au locuit 2 ani impreuna in Turcia, in 2014 s-a nascut o fetita, care are ... (vezi toată discuția)
	                    CorinaCristinne	                   

Buna seara, se da urmatoarea situatie: sotie, cetatean roman, sotul, cetatean turc. Au locuit 2 ani impreuna in Turcia, in 2014 s-a nascut o fetita, care are ... (vezi toată discuția)

Koala1234	                   

Buna ziua , este posibil ca tatal sa acuza mama de rapirea copilului ( 3 luni ) , pentru ca nu mai doreste sa se intoarca in tara in care traieste tatal? Am ... (vezi toată discuția)
	                    Koala1234	                   

Buna ziua , este posibil ca tatal sa acuza mama de rapirea copilului ( 3 luni ) , pentru ca nu mai doreste sa se intoarca in tara in care traieste tatal? Am ... (vezi toată discuția)

catalinagt	                   

Buna ziua.
Rog Dnii Avocati cu experienta in probleme de rapire internationala de minori sa-mi indice cum se poate rezolva urmatoarea situatie!
O ruda a ... (vezi toată discuția)
	                    catalinagt	                   

Buna ziua.
Rog Dnii Avocati cu experienta in probleme de rapire internationala de minori sa-mi indice cum se poate rezolva urmatoarea situatie!
O ruda a ... (vezi toată discuția)