avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Va solicit o precizare. Daca unui salariat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Va solicit o precizare. Daca unui salariat care se ...

Buna ziua! Va solicit o precizare. Daca unui salariat care se afla in concediu medical de lunga durata( cod de boala 14) cu peste 300 de zile de concediu medical, caruia i s-a emis in aceasta perioada un certificat de handicap accentuat, acest certificat poate fi folosit in vederea aplicarii legii nr.448/2006 de catre angajator, pentru a scadea valoarea pe care angajatorul trebuie sa o plateasca pentru numarul de angajati cu handicap pe care ar trebui sa ii aiba angajati conform legii? Mentionez ca, concediile medicale ale salariatei sunt suportate de casa de sanatate fiind in continuarea celui intial. Multumesc!!

Alte discuții în legătură

Angajare persoana cu handicap accentuat cod b91 natasha89 natasha89 Buna, as avea o intrebare... o persoana care are handicap accentuat cod boala B91, poate sa lucreze 8h/zi sau 6h maxim? Am citit in Legea 448/2006 ... (vezi toată discuția)
Certificat de incadrare grad handicapat ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, va rog sa ma ajutati.... am primit de la un angajat care timp de 6 luni a avut concediu medical cod 14... un certificat de incadrare in grad de ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru persoana care are in ingrijire, supraveghere ºi întreþinere un copil cu handicap iancau_Anamaria iancau_Anamaria Am o nelamurire, in Ordonanţă de urgenţă nr. 14/2007 din 07/03/2007 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea ... (vezi toată discuția)