avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua . Sotia mea care este cetatean ucrainean a ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua . Sotia mea care este cetatean ucrainean a depus actele ...

Buna ziua . Sotia mea care este cetatean ucrainean a depus actele pt obtinerea cetateniei romane in august 2019 si nici pana acum nu am primit vreun răspuns pertinent. Toate petitiile facute pe site-ul Autoritatii pt cetățeniei au parca acelasi raspuns , parca este folosit un template de raspuns. Toate raspunsurile au mesajul sec " o sa primiti prin posta " , dar nimeni nu ne zice daca totul este in regula , mai ales ca au trecut aproape doi ani. Iar pe site-ul lor apare data de 25.11.2020 ca termen de soluționare. Aceasta data apare deja de mai bine de 6 luni. Ce am putea face in acest caz ? Cum am putea sa intelegem unde se afla stadiul dosarului ? Mentionez ca numarul de telefon pus la dispozitie de catre Autoritatea pt cetățenie e pur infomal , acolo se dau doar informatii strict legate de documentele necesare si nimic mai mult. Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Emag reclamatii Dana31 Dana31 Pe ce temei legal poti da Emag-ul in judecata ca ai platit niste produse si nu ti-au fost livrate,ba din contra ai facut reclamatii si nici nu ti s a raspuns ... (vezi toată discuția)
Dreptul la petitionare Antik Antik Incalcarea dreptului la petitionare presupune pe langa altele si primirea unui raspuns din partea institutiei detaliat care sa acopere intreaga problematica ... (vezi toată discuția)
Roman sau nu - verificare cetatenie mihai1966 mihai1966 Exista un site unde se poate verifica CNP-ul ? As dori sa ma informez personal daca mai sunt cetatean roman sau nu. VA multumesc pentru informatie. (vezi toată discuția)