avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Magazin online de muzica
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Magazin online de muzica

Ma poate indruma si pe mine cineva?....vreau sa-mi deschid un magazin online de muzica cu download piese direct de pe site. Imi trebuie ceva autorizatii? Eu am scos anul trecut CAEN ptr. publicitate online care nu stiu cat de mult ma ajuta in ce vreau eu. Eu gandesc ceva de genul....va trebui sa fac ceva contracte cu artistii carora vreau sa le vand piesele, le postez pe site de unde ptr download se va plati x lei (intentionez sa folosesc sistemul PayPal)...
Cel mai recent răspuns: Bogdan Tulai , utilizator 18:14, 5 Ianuarie 2010
Ce vreti dumneavoastra sa faceti este un subiect dezbatut intens in ultima vreme. Exista unele discutii intre casele de discuri, organe de gestiune colectiva, titulari de drepturi de autor si asa mai departe. Din pacate aceste discutii nu cred ca se apropie de un final.

Pentru mai multe informatii puteti lua legatura cu cei de la ORDA si cu cei de la UCMR-ADA.

Aceste piedici biocratice "i-au convins" pe cei de la Apple sa nu ofere servicii de download de fisiere audio pentru Romania.

Mult noroc si rabdare multa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa drepturi de autor pentru muzicã ambientalã Crinisor Crinisor Buna ziua, pt difuzare muzica ambientala, am platit taxe la UCMR-ADA si CREDIDAM. Mi-a mai cerut sa platesc si la ei UPFR-ul. Pe site la ORDA mai apar si ... (vezi toată discuția)
Muzica în cafenea andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care deschid o cafenea in care vreau sa pun muzica sau sa ruleze programe tv, ce autorizatie am nevoie sau unde se platesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Infiintare casa de discuri (label) m_andrea m_andrea Buna seara, as dori sa aflu in afara de legea nr 8/1996 cu privire la drepturile de autor de unde m-as putea informa cu privire la infiintarea unei case de ... (vezi toată discuția)