avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua? Mama detine 2 apartamente. 1 dobandit prin ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua? Mama detine 2 apartamente. 1 dobandit prin mostenire ...

Buna ziua? Mama detine 2 apartamente. 1 dobandit prin mostenire de la bunicii mei si celalalt cumparat direct pe numele ei prin anii '90. In anul 2000 mama s-a recasatorit cu domn care a murit in anul 2020. Pana sa moara a facut un imprumut pe care nu la putut achita. Mama a primit o scrisoare in care este anuntata ca este executata silita fara sa gajeze vreun apartament sau sa fie girant sau defunctul sa fie prins in vreun contract de vanzare cumparare (ca un chirias). Mama poate sa fie executata silita? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:12, 22 Aprilie 2021
Nu poate fi executata silit !
Dacă este asa cum spui, întrebarea este, pe ce bază poate sa fie executată. Sa ceară explicați ,poate a făcut o nefacută fostul soț ( poate a pus-o girant fără sa știe) .
Altfel nu au cum sa o execute .
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2021
aikidoro, utilizator
Daca mama face taxa de succesiune de la celalalt apartament care este mostenire, o poate executa?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator
conteaza ce calitate are ea in acel contract, daca e datorare, da, poate fi executata silt.
Pai mama nu are nicio legatura cu indatorirea la banca. Tata a facut strict pe numele lui caci si executia a venit pe numele lui.

Ultima modificare: Miercuri, 21 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Transmitere datorii la mostenitori Florin Negrea Florin Negrea parinti mei au facut un credit de nevoi personale in2007 la pireeus bank amindoi fara giranti fara nimic fara gaj tata a murit in 2010 mama trage sa moara m-am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pe scurt, mama casnica de 12 ani iar tata in tot acest ... burlan023 burlan023 Buna ziua! Pe scurt, mama casnica de 12ani iar tata in tot acest timp a facut cateva imprumuturi bancare faca ca nimeni sa stie si nici sa stim ce a facut cu ... (vezi toată discuția)
Exista posibilitate de executare silita? tatianahoanca tatianahoanca Buna seara, Intampin o situatie destul de neplacuta si as dori sa cer ajutorul dvs. Tatal meu a decedat acum cateva zile,iar acesta avea facute imprumuturi ... (vezi toată discuția)