avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Colaborare cu o firma din UK ca si contractor ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Colaborare cu o firma din UK ca si contractor independent.

Buna ziua. Sunt in situatia in care voi incepe o colaborare cu o firma din UK ca si contractor independent. Mi se cere sa le emit o factura ca ei sa imi plateasca suma negociata. Nu am PFA, insa doresc sa inregistrez aceste venituri si sa emit factura solicitata. Cum pot proceda in aceasta situatie?
Daca deschid PFA, ce taxe obligatorii sunt de platit la suma de 3900 lei/luna?
Doresc bineinteles varianta cea mai buna ( si mai profitabila) .
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 4 Mai 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa - admin - ce cod caen este potrivit si ce implica un pfa Nicoletaad31 Nicoletaad31 Buna ziua, Doresc sa imi deschid PFA pentru a presta servicii de Admin unei companii din UK - SmartWork Smartwork este o Firma de payroll care are grija de ... (vezi toată discuția)
Conventiile civile lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa ma ajutati intr-o problema. Sunt administratora unei asociatii de proprietari si dorim sa zugravim 2 etaje din 10. Zugravul nu poate emite ... (vezi toată discuția)
Plata taxe si impozite fara pfa razgandeanu1 razgandeanu1 Buna seara! Eu lucrez ca freelancer, si urmeaza sa obtin venituri din strainatate, si as dori sa intru in legalitate. Trebuie neaparat sa fiu PFA sau firma ... (vezi toată discuția)