avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Parintii mei au detinut o casa cu chirie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Parintii mei au detinut o casa cu chirie de la primarie ...

Buna ziua. Parintii mei au detinut o casa cu chirie de la primarie ,iar in contract figuram si eu. Ambii parinti au decedat 2012 si 2018 , ultimul contract de inchiriere fiind semnat de tatal meu in 2011 cu val. 5 ani. Din 2016 pana in 2018 , tatal meu fiind foarte bolnav , nu a mai reinnoit contractul de inchiriere.Dupa decesul lui , sora mea a depus . ambele cert. de deces la primarie , eu am trimis scrisoare , cu confirmare de primire, in care specific ca eu nu mai locuiesc in Romania din 2010 , si ii rugam sa isi ia in primire proprietatea , pentru a nu fi ocupata abuziv. Acum am gasit in contul meu de la Finante ca am de plata suma de 2260 lei , repr. plata chirie rest. spatiu locativ. Mentionez ca eu nu am contr. semnat cu primaria , iar ordinul de evacuare emis de prim la data de 02.04.2021 care nu este pe numele meu.Va rog sa imi aratati caile legale pe care treb. sa le urmez.
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Buna ziua parintii mei au detinut o casa cu chirie de la primarie ... theosia2006 theosia2006 Buna ziua Parintii mei au detinut o casa cu chirie de la primarie , eu fiind trecut in contract. In anul 2010 am plecat din tara .Intre timp ambii parinti au ... (vezi toată discuția)
Predare spatiu închiriat la primărie. sharky48 sharky48 Buna ziua ! Am un litigiu cu Primăria orașului Ploiești si doresc sa fiu lămurit cum stau lucrurile,legal vorbind. Concret,am locuit in același imobil cu ... (vezi toată discuția)
Locatiune Roxana alina  Stancu  Roxana alina Stancu Buna ziua. Dobanditorul unui imobil inchiriat chiar nu are nici o posibilitate de a rezilia locatiunea anterior implinirii termenului?? Contr ii este opozabil ... (vezi toată discuția)