avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua ! Intrucat am incalcat prevederile art 334 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua ! Intrucat am incalcat prevederile art 334 alin 3 , ...

Buna ziua !
Intrucat am incalcat prevederile art 334 alin 3 , mi s a intocmit dosar penal darorita sesizarii din oficiu in momentul implementarii in baza de date a politiei.
La data de 24.08.2020 mi a fost adus la cunostinta printr un document ca incepand cu data de 09.09.2020 nu mai am dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Ulterior finalizarii dosarului , s a dispus clasarea confomr art 16 alin 1 lit b teza 2.
In urma prezentarii pe data de 29.03.2021 la serviciul rutier pentru depunerea cereri de restituire a permisului mi s a comunicat ca incepand cu ziua de 30.03.2021 o sa am dreptul de a conduce din nou suspendat .
Este normal ? Intrucat conform art 103 alin 1.1 , trebuia calculata perioada de suspendare dispusa incepand cu data de 09.09.2020 data de la care nu am mai avut dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere catalindumitrele catalindumitrele Buna ziua, am fost oprit in trafic in data de 22.04. 2020, am fost verificat si mi s-a comunicat ca am avut permisul suspendat pentru cumul de puncte incepand ... (vezi toată discuția)
Accident culpa comuna cu vatamare Ovidiu25122001 Ovidiu25122001 Am fost implicat intr-un accident rutier cu vatamare, a fost culpa comuna el depasea coloană oprita la bariera, eu ieșeam de pe o strada laterala si faceam ... (vezi toată discuția)
Testare obligatorie ptr. restituire permis reținut? seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk Bună ziua, Vă rog să mă lămuriți referitor articolul din Regulamentul OUG 185/2002: Art. 219. (1) Restituirea permisului de conducere se dispune de ... (vezi toată discuția)