avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna \'\'pronunţarea hotărârii se va face ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna ''pronunţarea hotărârii se va face prin punerea ...

Ce inseamna ''pronunţarea hotărârii se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei''?Cele 48 de ore pt contestatie ,pleaca de la publicarea pe portal ? sau de cand se semneaza de primire....

Alte discuții în legătură

Buna ziua s-a terminat un proces in prima etapa, la judecatorie, ... andreiandrei andreiandrei Buna ziua S-a terminat un proces in prima etapa, la judecatorie, insa sunt un pic confuz de cum este formulat ceea ce am citit pe portal ,,Cu drept de ... (vezi toată discuția)
Nelamurire pronuntare instanta bbt bbt La contestatia depusa de mine pentru anularea unei amenzi de circulatie,pe portalul instantelor scrie asa :\" Se amana pronuntarea la data de 25.02.2020. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am depus o contestatie pt anularea unui proces verbal ... rzv1315 rzv1315 Buna ziua, am depus o contestatie pt anularea unui proces verbal de contraventie, ulterior am fost citat sa merg la tribunal, am fost ieri si am primit ... (vezi toată discuția)