avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale A fost marita taxa de habitat în sectorul 2?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

A fost marita taxa de habitat în sectorul 2?

A fost marita taxa de habitat în sectorul 2?A plătit în avans pe tot anul în martie toate taxele și acum am primit o noua decizie de impunere cu alta taxa de habitat.Stie cineva despre aceasta taxa de habitat?
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Taxa de habitat anulată în instanță prettydaniola prettydaniola In sectorul 2 s-a impus, la începutul anului 2019, o asazisa taxa de habitat (era de fapt pt salubrizare) care a fost anulată printr-o hotărâre ... (vezi toată discuția)
Taxa de habitat pentru un punct de lucru fără activitate Resat Resat Buna ziua, detin o garsoniera in sectorul 2 Bucuresti- proprietar persoana juridica. Am declarat spatiul respectiv ca punct de lucru secundar dar cu mentiunea ... (vezi toată discuția)
Legalitate taxa habitat in constanta vlr_bucur vlr_bucur Buna ziua! As dori sa stiu cat de legala este impunerea acestei taxe pe fiecare persoana care locuieste intr-un imobil.Pe decizia de impunere primita de la ... (vezi toată discuția)