avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere mod de desfasurare examen scoala de soferi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere mod de desfasurare examen scoala de soferi

In Constanta de cativa ani este o situatie enervanta si costisitoare cand vine vorba de scoala de soferi, mai exact de examen. Avand in vedere ca valabilitatea dosarului este de doar un an, in acest an nu ai timp sa dai decat odata examenul pentru ca fiecare etapa este programata foarte greu (iei sala azi si te programeaza la sfarsitul lui septembrie pentru oras).

As vrea sa stiu la cine as putea sa fac o plangere/sesizare, care ar fi organul responsabil sa verifice cum se desfasoara aceste examinari?

Sunt constienta de faptul ca sunt slabe sanse sa ne si schimbe ceva in urma sesizarii mele insa doresc totusi sa incerc.

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto chenciuleasa chenciuleasa Buna ziua! Am o intrebare. Mi-a fost anulat permisul pentru conducerea sub influenta alcoolului. Anul aceasta pe 19 decembrie fac 1 an de la intrarea ... (vezi toată discuția)
Examenul auto ofelia bercea ofelia bercea Bună ziua, vă rog să mi spuneți ce trebuie să fac dacă nu am obtinut examenul pt permisul de conducere și îmi expira dosarul? Țin să precizez ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi pe cale sa expire Diana Biciaga Diana Biciaga Buna seara, Dupa aproape 3 ore de cautat de-a-lungul si de-a-latul internetului, tot nu am reusit sa aflu doua informatii relativ simple. Problema mea ... (vezi toată discuția)