avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, detin un teren extravilan cu destinatie ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, detin un teren extravilan cu destinatie Padure in ...

Buna ziua, detin un teren extravilan cu destinatie Padure in zona Valea Doftanei. Terenul nu are totusi padure pe el, sunt cativa copaci. Padurea incepe de la limita de sus a terenului. Il pot muta in faneata? Citind legea pare ca un teren cu destinatie padure nu poate fi mutat pe alt drept insa sunt nedumerit de faptul ca nu are totusi padure pe el.

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie teren arabil in faneata/padure/livada am ... danutza33 danutza33 Schimbare destinatie teren arabil in faneata/padure/livada Am un teren arabil extravilan de 1 ha+ si as vrea sa ii schimb destinatia in orice altceva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua detin un teren extravilan intr o zona defavorizată,legal ... Catalina.tds Catalina.tds Buna ziua Detin un teren extravilan intr o zona defavorizată,legal am inceput constructia unei case, insa, drumul de acces către teren se face pe albia ... (vezi toată discuția)
Construire casa pe teren intravilan - fanata in mun. cluj-napoca ancaudan ancaudan Buna ziua, Dupa aprobarea noului PUG in Mun. Cluj-Napoca (ian 2015), terenul pe care il detin si-a modificat Regimul Tehnic din UTR = L3c in UTR A - ... (vezi toată discuția)