Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Imi poate spune cineva daca esti angajat la stat ...

Bună ziua! Imi poate spune cineva daca esti angajat la stat in sănătate si ramai însărcinată exista posibilitatea ca sabiti fie decontate anumite controale analize facute la particular si nedecontate de casa de asigurări?
Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:44, 28 Mai 2021
Analize la privat, dar decontate de stat: cine poate beneficia, ce acte sunt necesare
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am operat copilul (16 ani) de urgenta ( 4 zile de ... Baciu 74 Baciu 74 Buna ziua, Am operat copilul (16 ani) de urgenta ( 4 zile de la diagnostic) la Spitalul Cilnic NORD, costul fiind de peste 13.000 euro. CASS spune ca nu ... (vezi toată discuția)
Voucher de 2000 de ron acordat femeilor gravide din bucurești PiRal PiRal Bună seara, am și eu o nelămurire legata de ultima lege aprobata, voucher-ul de 2000 de Ron pentru femeile însărcinate din București, eu dacă locuiesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, stie cineva daca serviciile stomatologice inclusiv ... bodisin bodisin Buna ziua ,stie cineva daca serviciile stomatologice inclusiv protezare sunt decontate de Casa de asigurari de sanatate ,cu ce documente si suport legal . (vezi toată discuția)