avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Voucher de 2000 de Ron acordat femeilor gravide din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Voucher de 2000 de Ron acordat femeilor gravide din București

Bună seara, am și eu o nelămurire legata de ultima lege aprobata, voucher-ul de 2000 de Ron pentru femeile însărcinate din București, eu dacă locuiesc în București Ilfov-chiajna pot beneficia de el? Știe cineva?o seara buna!
Cel mai recent răspuns: Catalina M. , utilizator 09:08, 12 Aprilie 2018
Precizati legea care aproba acest vaucher si in ce MO a fost publicata.
Femeile însărcinate vor beneficia, începând cu săptămâna a 10-a de sarcină, de vouchere în valoare de 2.000 de lei pentru cheltuielile cu analizele medicale nedecontate de Casa de Asigurări de Sănătate şi pentru eventualele tratamente necesare nedecontate. Voucherele au fiecare câte o valoare de 1.000 de lei, acordându-se de două ori. După procesarea cererii, se acordă primul voucher în baza primei adeverinţe medicale. După intrarea în luna a şasea de sarcină, se acodă al doilea voucher, în baza celei de-a doua adeverinţe medicale”, se prevede în proiectul de hotărâre adoptat de catre C.G.M.B.

Ajutorul se acorda numai femeilor gravide din Bucuresti.
Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Numai ca totul este o enigma.. unde se depun actele, cum poti folosi aceste vouchere, sunt impozabile?? nu stie nimeni sa dea un raspuns. Am sunat la Primarie si nici ei nu stiu detalii.. insa proiectul este adoptat..:|

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent pentru gravide AlinaCons AlinaCons Buna ziua, ma puteti ajuta cu mai multe informatii? Care sunt conditiile de eligibilitate, Ce documente sunt necesare? Unde se depun actele? Sprijin ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate AlinaFarcas AlinaFarcas Buna seara. Anul acesta am deschis un PFA. La momentul respectiv nu mi am făcut asigurare de sanatate, dar acum am ramas însărcinată și as dori sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Însărcinată în somaj ralucadenisatoma ralucadenisatoma Bună seara, Dacă sunt însărcinată, în somaj și am mers la CAS am anunțat ca sunt însărcinată trebuie sa mi se dea vreo adeverință? Dacă nu ... (vezi toată discuția)